Kaksi naista seisoo selät vastakkain ja hymyilee.

Ura Loimuassa

Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja, joka tarjoaa runsaat mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä. Meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys, joka pohjautuu innostavaan ja kokeiluun kannustavaan työkulttuuriin. Panostamme yhteisöllisyyteen ja henkilöstön hyvinvointiin. Lisäksi tarjoamme roppakaupalla henkilöstöetuja, joista on iloa työ- ja vapaa-ajalla.

Arkeamme ohjaavat loimualaiset arvot.

Avoimet työpaikkamme

5 tärkeää syytä hakea töihin Loimualle

”Hyvinvoiva, vastuullinen ja rohkeasti uudistuva” – Tällainen työpaikka on Suomen energia-alan suunnannäyttäjä.

Miehet katsovat tietokonetta.
lääkäri, ruokalautanen, tietokone, pyöräilijä ja popcorn.

Etuja työhön ja vapaa-aikaan

Meillä on AITO halu kehittää työyhteisön hyvinvointia. Meille on tärkeää, että jokainen loimualainen kokee työniloa, viihtyy ja voi hyvin.

Loimua vastuullisena työpaikkana

Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme sitoutuneet edistämään vastuullisen työpaikan ja kesäduunin 7 periaatetta.

Oikotien logot ja GRESB-logo.

Kiinnostaako ura Loimuassa?

Lähetä avoin hakemus tai ole yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Virpi Suomalaiseen.

Virpi Suomalainen
henkilöstöpäällikkö
0400 964 086
virpi.suomalainen@loimua.fi

Työharjoittelu/Opinnäytetyöt

Mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Työharjoitteluun otamme pääsääntöisesti toisen asteen ammatillisten oppilaitosten työssä oppijoita sekä energia-alan ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoita. Lisätietoja saat henkilöstöpäälliköltämme. Kesätyöpaikat julkaistaan ja tulevat haettaviksi tammikuussa.

Usein kysytyt kysymykset

Meillä Loimuassa panostetaan henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat monipuolisia ja jatkuvaan oppimiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen kannustetaan.

Tehtävämme ovat laaja-alaisia ja vastuuta voi halutessaan ottaa lisää, tai siirtyä jopa uudenlaiseen rooliin esim. koulutuksen, erilaisten projektien, työssäoppimisen tai oman kiinnostuksen mukaan.

Yhteiset arvomme on luotu yhdessä ja ne pohjautuvat niihin vahvuuksiin, jotka arjessamme mielestämme toteutuvat. Aitous näkyy työporukan kesken arvostuksena ja yhdessä tekemisen ilona arjessa. Lämpö siirtyy niin voimalaitokselta asiakkaille kuin työpaikalla ihmiseltä ihmiselle.

Meillä puhalletaan yhteen hiileen, ja muutokseen lähdetään kaikki yhdessä. Kehittyminen tapahtuu innostavassa, kokeiluun kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Meillä on uudistumishalua. Meille on tärkeää korkea palveluasenne ja se, että voimme auttaa asiakasta asiantuntemuksellamme.

Olemme luotettavia, pidämme sen minkä lupaamme. Meille vastuullisuus on arjen tekoja ja selkäranka, johon nojaamme.

Yrityskulttuurimme on yhdessä tekemistä, avointa ja vahvaa yhteistyötä. Loimua on meidän yhteinen työpaikkamme ja siksi kehitämme sitä yhdessä. Olemme rohkeita päätöksissämme ja tekemisessä ja panostamme avoimeen vuorovaikutukseen. Toimimme arvojemme mukaisesti. Yrityskulttuurissamme panostamme sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin, ja teemme asioita positiivisella otteella, uteliaasti ja kehittyen.

Loimualainen johtaja kohtaa ihmiset yksilöllisesti, tukee, kannustaa ja haastaa sopivasti. Johtaminen pohjaa strategiaan sekä arvoihimme ja puuttuu jos arvojen mukainen toiminta ei toteudu. Tavoitteet ja odotukset on selkeitä. Esimiehet mahdollistavat jatkuvan kehittymisen. Inhimillinen johtamista pidetään meillä tärkeänä.

Meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys, joka pohjautuu aitoon, innostavaan ja kokeiluun kannustavaan työkulttuuriin. Meillä on ns. matala organisaatio, jossa omaan työhön pääsee vaikuttamaan ja ottamaan vastuuta. Työkavereiden kesken ilmapiiri on rento, ja meillä on avoin tekemisen meininki. ”Kaveria ei jätetä” on monella tärkeä motto.

Arvomme

Tutustu uratarinoihimme