Töissä Loimuassa: Kimmo Kemppi, automaatiomestari

”Teen monipuolista työtä tärkeällä ja nopeasti muuttuvalla alalla”

”Omalla kohdalla kasvu- ja etenemismahdollisuudet yhtiössä ovat olleet vahvin tekijä viihtyvyyteen. 15 vuoden aikana samalla työnantajalla työnkuvia ja titteleitä on ollut useampia, ja työnantaja on aina tukenut urakehityksen viemistä itse valitsemaani suuntaan.

Hain alkujaan Vattenfallille töihin sähkö- ja automaatioasentajaksi. Halusin päästä koulutusta vastaavaan ammattiin ja monipuolisen työn itselleni. Tällöin voimalaitosympäristö ja energia-ala oli minulle täysi mysteeri, mutta eipä ole enää.

Viime vuodet olen ollut projektitehtävissä vetämässä lämpölaitosten uudistuksia ja modernisointeja. Koko energia-ala on valtavan myllerryksen alla. Uutta tekniikkaa sekä erilaisia energian palvelumuotoja rakentuu koko ajan. Olen päässyt vaikuttamaan suuriin kokonaisuuksiin ja kehittämään toimintoja moderneja ratkaisuja käyttäen. Viime vuoden lopulla siirryin taas Loimualla uuteen tehtävänkuvaan automaatiomestariksi. Yhtiömme on täynnä hyviä mahdollisuuksia motivoituneelle ja kasvuhaluiselle tekijälle.”