Kaksi naista kävelevät rannalla ja katsovat toisiaan.

Maalämpö

Tällä hetkellä Loimuan maalämpö on tarjolla kokonaispalveluna kunta-ja yritysasiakkaillemme sekä taloyhtiöille Loimuan toiminta-alueella kohteisiin joihin kaukolämpö ei sovellu.

Olemme luotettava kumppanisi kaikissa energiaratkaisuissa. Nyt meiltä saat myös maalämmön luotettavasti ja helposti. Toimitamme maalämpöratkaisut aivan kuin kaukolämmönkin, eli sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä saatko lämpöä varmasti tai toimivatko laitteesi.

Maalämpöratkaisuihimme liittyy aina myös Valvomo-palvelumme. Tämä takaa, että asiantuntijamme seuraa aina lämmön sekä laitteidesi toimivuutta.

Miksi maalämpö kannattaa hankkia meiltä?

  • Helppo ja laadukas ratkaisu alusta loppuun
  • Pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin palvelut
  • Luotettavaa lämmön toimitusta
  • Valvomme lämpöä ja olosuhteita asiantuntijoidemme toimesta
  • Valitsemamme luotettava laitetoimittaja toimittaa kaikki maalämpölaitteet

Milloin maalämpö kannattaa?

Öljylämmityksestä niin maalämpöön kuin kaukolämpöönkin siirtyminen voi tuoda merkittävää säästöä lämmityskuluihin. Lämmitysjärjestelmän energiankulutusta on myös mahdollista tarkkailla helposti.

Maalämpö on ekologinen vaihtoehto, sillä sen toiminta perustuu uusiutuvaan energianlähteeseen. Jos tämän lisäksi sen käyttämän järjestelmän sähkö on hankittu uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettuna, niin se on täysin päästötön ratkaisu. Ero hiilidioksidipäästöissä on siis huomattava etenkin esimerkiksi öljylämmityksestä maalämpöön siirtyessä.

Ainoita esteitä asentamiselle voi olla esimerkiksi se, jos kohde sijaitsee alueella, jossa ei saa tehdä porauksia. Maalämpökaivon poraus tarvitsee aina porausluvan. Tämä selviää helposti kartoituskäynnillä.

rivitalo

Loimuan maalämpötoteutuksissa asiakas ei jää yksin

Ensimmäisiä Loimuan maalämpötoteutuksen valinneita asiakkaita on Hattula-Kiinteistöt Oy. Lue lisää miten maalämpöratkaisumme auttoi heitä.

Kysy lisää maalämpöratkaisuistamme: