Nainen ja mies hymyilevät.

Turvallinen avainjärjestelmä Loimuan kautta

Muistattehan, että kiinteistön omistajan vastuulla on järjestää pääsy lämmönjakohuoneeseen. Pientaloja lukuun ottamatta pääsy on järkevintä toteuttaa avainsäilön avulla.

Asiakkaidemme on nyt mahdollista tilata Loimuan kautta Abloyn KTL1E-avainsäilöratkaisu. KTL1E on kehitetty laajassa yhteistyössä kiinteistöalan, tele- ja turvaurakoitsijoiden ja Abloyn kesken. Se on Liikenne- ja viestintäviraston ja Traficomin suositusten mukainen tuote. Käyttöoikeuksia hallitaan sähköisesti, minkä ansiosta avainten päivitys ja kulun seuranta onnistuvat aiempaa helpommin.

Miksi KTL1E-avainsäilö?

  • Aiempaa turvallisempi avainsäilöratkaisu, joka mahdollistaa kiinteistöteknisten palveluiden viiveettömän pääsyn kiinteistöön.
  • Kulkuoikeuksia hallitaan etänä ja toimiakseen avain tulee päivittää kuukausittain.
  • Mikäli avainsäilöön sopiva avain katoaa ja ilmoitatte katoamisesta, käy lukkoliike kuolettamassa avaimen kulkuoikeudet. Mikäli katoamista ei huomata tai ilmoiteta, kulkuoikeus kuoleentuu viimeistään yhden kuukauden kuluttua siitä, kun avain on edellisen kerran päivitetty. Tällä voidaan osaltaan varmistaa KTL1E-järjestelmän käytön turvallisuutta.
  • Järjestelmä estää väärinkäytöksiä ja helpottaa niiden selvittämistä. Jokaisesta avaimen käyttökerrasta tallentuu tieto kulkurekisteriin.

Suosittelemme KTL1E-avainsäilön hankintaa taloyhtiöille ja kiinteistöille, joissa on erillinen lämmönjakohuone. Voitte hankkia avainsäilön itse Abloy-valtuutetulta lukkoliikkeeltä tai vaihtoehtoisesti palveluna Loimuan kautta.

KTL1E-avainsäilöratkaisua hyödyntävät Loimuan lisäksi myös muut toimijat kuten sähkö- ja telealan yritykset, jotka ovat liittyneet KTL1E-järjestelmän käyttäjiksi. Järjestelmään liittyneet toimijat löytyvät täältä: https://yrityssuojelu.fi/fi/ktl1e-jarjestelmaan-liittyneet/

KTL1E-avainsäiliön hankinta Loimualta

Olemme neuvotelleet avainsäiliön asennuksen yhteistyökumppaninamme toimivan BLC:n kanssa. Saatte avainsäiliön asennuksen helposti palveluna, ja varmistatte näin, että pääsy lämmönjakohuoneeseenne on jatkossakin vaivatonta.

Palvelumme hinta: 635 + alv 24 %
Hinta on voimassa 31.3.2024 asti

Toimitus sisältää: KTL1E-avainsäilön asennettuna ja kaksi avainsäilön käyttöavainta asiakkaalle toimitettuna. Asiakkaana vastuullenne jää sijoittaa avainsäilöön reittiavain, jolla avainsäilön käyttäjät pääsevät sisään kiinteistöön ja edelleen sen teknisiin tiloihin.

Lisätietoa KTL1E-lukitusjärjestelmästä Yrityssuojeluyhdistyksen sivuilla: https://yrityssuojelu.fi/fi/ktl1e-jarjestelma/

Tilaa tällä lomakkeella

Avainsäilön tilauslomake

Kohteen tiedot:

Kiinteistön osoite(Pakollinen)

Avainsäilön tilaajan tiedot:

Yhteyshenkilö avainsäilön asennukseen liittyen:

PP dot KK dot VVVV

Kenelle lukkoliike luovuttaa avainsäilöön käyvät avaimet (2 kpl)?

Laskutustiedot:

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.