Loimua Oy

Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja. Haluamme toimia asiakkaillemme luotettavana lähikumppanina. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan eduksi.

Saamme lämmön elämään!

Tuotamme ja jakelemme kaukolämpöä sekä tarjoamme teollisuudelle kokonaisvaltaista energiantuotantoa palveluna

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia energiatehokkuusratkaisuja. Myymme ja jakelemme myös maakaasua.

Varmistaaksemme luotettavan lämmön toimituksen uudistamme ja ylläpidämme verkostojamme sekä tuotantolaitoksiamme säännöllisesti. Kehitämme toimintaamme suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Toimimme usealla paikkakunnalla yhteistyössä eri teollisuuden alan toimijoiden kanssa ja hyödynnämme heidän tuotannostaan syntyvää lämpöä kaukolämpöverkossamme.

Tarjoamme entistä monipuolisemmin erilaisia asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja. Visiomme onkin: Rohkeasti kehittyen, kuunnellen ja oppien energia-alan parhaiden kokemusten monipalveluyhtiöksi.

Tuotamme kaukolämpöä aina lähellä asiakkaita, paikallisesti. Toimimme seuraavilla paikkakunnilla:
Hämeenlinna, Janakkala, Hattula, Akaa, Heinola, Kärkölä, Vilppula, Jyväskylä, Laukaa, Uurainen, Oulainen ja Kärsämäki.
Lisäksi olemme osakkaana Oriveden Aluelämpö Oy:ssä.

Johto ja omistajat

Loimuan omistaa Abrdn plc, DIF Capital Partners ja LPPI Infrastructure Investments LP.

Loimuan hallitusryhmä.

Kuvassa vasemmalta hallituksen jäsenet: Colin Simpson, Marieke Lely, Soti Calochristos, Tom Goossens, Matti Manninen (pj), Simon Davy, Markku Ryymin.

Loimuan Viestintä

Loimuan viestintä on palveluksessasi, kun tarvitset lisätietoja yrityksestämme tai toiminnastamme. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa yhtiömme viestintään liittyvissä kysymyksissä.

Viestintäpäällikkö Hanna Sauroja
040 500 4350

Sähköpostimme on muotoa etunimi.sukunimi@loimua.fi