Mies pussaa naista keittiössä.

Kaukolämpö ja muut kiinteistöjen lämmitysratkaisut

Meiltä Loimualta saat kiinteistöösi kattavat energiaratkaisut paikalliselta energiakumppanilta: kaukolämpöä, kiinteistökohtaisia lämmitysratkaisuja ja ratkaisuja jäähdytykseen. Olit sitten etsimässä ratkaisua taloyhtiöön, kunnan tai yrityksesi kiinteistöihin, meiltä saat ajantasaista tietoa kustannustehokkaimmasta energiaratkaisusta.

Me ymmärrämme tämän hetken tarpeet ja vaatimukset, mutta osaamme myös katsoa pidemmälle tulevaisuuteen. Lämmitysratkaisujen tulee olla helppokäyttöisiä, luotettavia sekä tarvelähtöisiä. Lisäksi meiltä saat palveluillemme aina myös kasvot, arvojemme mukaisesti palvelemme ihmiseltä ihmiselle.

Teille sopivimman lämmitysratkaisun löydätte kanssamme seuraavasti:

1. Ymmärrys

Ota yhteyttä! Haluamme ymmärtää tarpeenne.

2. Ratkaisuehdotus

Käydään läpi yhdessä vaihtoehdot. Saatte meiltä ehdotuksen sopivimmasta ratkaisusta.

3. Toteutus

Toteutamme valitsemanne ratkaisun. Voit olla tämän jälkeen huoletta, me palvelemme.

Äiti ja vauva makaavat sängyllä.

Kaukolämmöllä huolettomuutta ja toimintavarmuutta

Loimuan kaukolämpö tarjoaa huolettomuutta ja lämpöä elämääsi. Kaukolämmityksellä lämmität vaivattomasti ja luotettavasti kaikenlaiset kiinteistöt.

Maakaasu

Maakaasu on luotettava ja turvallinen lämmitysmuoto. Lämmityksen hyötysuhde on korkea ja laitteiden huoltotarve on vähäinen.

Poika katselee taivasta huppu päässä.
Tytöt pelaavat koripalloa ulkona.

Hybridilämmitys

Hybridilämmityksen avulla pystyt tuottamaan kiinteistöösi lisälämpöä ja lisäämään samalla omavaraisen energian käyttöä ja energiatehokkuutta.

Maalämpö

Tarjoamme maalämpöä kokonaispalveluna kunta-ja yritysasiakkaillemme sekä taloyhtiöille Loimuan toiminta-alueella. Maalämpö on tarjolla kohteisiin joihin kaukolämpö ei sovellu.

Kaksi naista kävelevät rannalla ja katsovat toisiaan.
Tyttö ikkunalla.

Jäähdytys

Loimuan jäähdytys- ja viilennysratkaisun avulla asunnon lämpötila pysyy tasaisena ympäri vuoden. Tämän ohella hukkalämpö saadaan hyötykäyttöön.

Asiakastarinat

Ota yhteyttä, katsotaan kiinteistöllenne sopivin lämmitys- ja jäähdytysratkaisu: