Tyttö ikkunalla.

Jäähdytys- ja viilennysratkaisut

Jäähdytyksen ja viilennyksen tarkoituksena on pitää rakennusten tilojen lämpötilaa miellyttävänä helteelläkin. Loimuan jäähdytys- ja viilennysratkaisun avulla asunnon lämpötila pysyy miellyttävänä ja tämän ohella hukkalämpö saadaan hyötykäyttöön.

Asunnon viilennyksellä lisää asuinmukavuutta

Jäähdytys- ja viilennysratkaisumme avulla asunnon viilennys on kätevää ja lämpötila pysyy tasaisen mukavana ympäri vuoden. Viilennys lisää näin huomattavasti asumismukavuutta.

Tarjoamme viilennystä tällä hetkellä talokohtaisena ratkaisuna. Järkevintä järjestelmän toteuttaminen on uuden talon rakentamisvaiheessa tai vanhassa talossa isojen remonttien, kuten linjasaneerauksen, yhteydessä. Laitteisto hyödyntää hukkalämmön kaukolämpöverkkoon. Viilennyslaitteisto on Loimua Oy:n omistuksessa ja hallinnassa.

Kun etsitään parasta ilmastointilaitetta tai muuta ilmanjäähdytintä kerrostaloon, kannattaa asiaa miettiä myös koko taloyhtiön kannalta. Kaikki taloyhtiöt eivät salli esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennusta. Ota meihin yhteyttä – kerromme ilmanviilennyksestä mielellämme lisää.

kerrostalon seinä

Viilennys lisää asumismukavuutta

Lue taloyhtiöasiakkaamme kokemuksia kiinteistökohtaisesta viilennysratkaisustamme.

Kysy lisää jäähdytys- ja viilennysratkaisuistamme: