Mies pitelee pientä vauvaa käsissään.

Kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut

Tarjoamme lämmityksen asiantuntijuuttamme asiakkaidemme käyttöön. Monipuolisissa energiatehokkuuspalveluissamme yhdistyy Loimuan kattava lämmitysasiantuntemus, kokonaisvaltainen asiakaspalvelu sekä loimualainen tahto tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvampaa.

Haluamme tarjota monipuolisia, energiatehokkuutta lisääviä sekä kilpailukykyisiä palveluita. Me ymmärrämme tämän hetken tarpeet ja vaatimukset, mutta osaamme myös katsoa pidemmälle tulevaisuuteen. Meidän mielestä palveluiden tulee olla helppokäyttöisiä, luotettavia sekä tarvelähtöisiä. Lisäksi meiltä saat palveluille aina myös kasvot.

Palveluvalikoimamme kiinteistöille kattaa monipuolisesti energian käyttöä tehostavia palveluita, kulutusseurantaa kuin myös kaukolämpölaitteiston kuntoon ja vaihtoon liittyviä palveluita.

Etähallinta ja optimointi

Valvomo-palvelumme avulla pidämme asiakkaistamme aidosti hyvää huolta. Asiantuntijamme valvovat lämmitys- ja jäähdytyslaitteistojanne jatkuvan etäyhteyden avulla.

Kulutuksen oneline-seuranta

Loimuan Asiakasnet-palvelussa seuraat energian kulutustasi ja hoidat lämmitykseesi liittyviä asioita nopeasti ja vaivattomasti silloin, kun itsellesi parhaiten sopii.

ihminen katsoo ruudulta tietoja

Kaukolämpölaitteiston kuntotarkastukset

Tarjoamme asiakkaillemme maksutta kaukolämpölaitteiston kuntotarkastukset. Tämän ns. lämpökatselmuksen avulla saat arvokasta tietoa laitteistosi kunnosta.

Kaukolämpölaitteiston uusiminen palveluna

Uusimalla kaukolämpölaitteiston ajoissa pidät kiinteistösi kunnossa ja säästät lämmityskustannuksissa. Asiantuntijoidemme ja rahoituspalvelumme avulla uusit kaukolämpölaitteistosi huolettomasti.

Ajankohtaista

Kysy energiapalveluistamme asiantuntijoiltamme: