Mies patikoi metsässä.

Etuja työhön ja vapaa-aikaan

Meillä on AITO halu kehittää työyhteisön hyvinvointia. Meille on tärkeää, että jokainen loimualainen kokee työniloa, viihtyy ja voi hyvin.

Työhyvinvointimallimme AITO toimii kattokäsitteenä kaikille työhyvinvointiin liittyville elementeille ja toimenpiteille. AITO-konsepti pyrkii tarkastelemaan työhyvinvointia laajasti; ei pelkästään yksittäisinä tekoina.

A = oman ja toisen työn arvostus, arvostus ihmisenä

I = innostava työkulttuuri ja ilmapiiri, työn ilo, iloiset ihmiset, innostava johtaminen

T = Terveys ja turvallisuus, tasa-arvo työyhteisössä

O = Osaaminen, oman työn kehittäminen ja johtaminen, osaamisen jakaminen, oppimisen ilo, oikeudenmukaisuus

Pidämme huolta työntekijöistämme

kädet päällekkäin.

Panostamme yhteisöllisyyteen

Kuuntelemme henkilöstöämme, mittaamme säännöllisesti tyytyväisyyttä ja teemme kehitystyötä saatujen tulosten pohjalta. Meillä viihdytään ja monella meistä onkin takana jo pitkä työura. Arkeamme tauottavat yhteiset lounas- ja kahvihetket ja järjestämme säännöllisesti henkilöstöllemme myös erilaisia henkilöstötapahtumia ja -juhlia sekä kehittämis- ja työhyvinvointipäiviä.

Laajennettu työterveyshuolto

Meiltä saat tavallista laajempaa ja vaivatonta työterveyshuoltoa, joka sisältää kattavasti eri terveydenhuollon palveluita mielen ja kehon hyvinvointiin. Huolehdimme myös työpisteiden ergonomiasta säännöllisin tarkastuksin.

Lääkäri puhuu potilaalle.
Popcorneja lattialla.

Hyvää mieltä hyvinvointieduista

Epassin monipuolisilla hyvinvointieduilla paljon mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi vapaa-ajallasi liikunnan, hyvinvoinnin ja kulttuurin parissa! Käytössäsi ovat myös hieronta-, hammashoito-, fysioterapia- ja erikoislääkäripalvelut.

Syö hyvin ja voi paremmin

Tuemme henkilöstömme lounasruokailua Epassilla. Lisäksi tarjoamme ilmaista kahvia automaateista sekä virkistäviä hedelmiä.

Ruokalautanen, jossa terveellistä ruokaa.
Polkupyöräilijä auringonlaskussa.

EpassiBike

Työsuhdepyörän avulla liikut ekologisesti ja saat puhtia päiviin.

Palkitsemisjärjestelmät, jotka motivoivat

Ahkeruudesta palkitaan! Teemme jokaiselle loimualaiselle henkilökohtaisen tavoitesopimuksen osana tulospalkkio-ohjelmaa. Lisäksi käytössämme on myös erilaisia palkitsemismalleja. Juhlimme yhdessä merkkipäiviä ja palkitsemme palvelusvuosista.

Kädessä puinen tähti.
Tietokone, kahvikuppi ja ihminen, joka kirjoittaa.

Henkilöstön osaamista kehitetään

Työharjoittelijasta kehitysinsinööriksi, asentajasta automaatiomestariksi – meiltä löytyy monenlaisia uratarinoita. Mahdollistamme henkilöstömme jatkuvan oppimisen ja ammatillisen kehittymisen. Esihenkilöiden kanssa käydään säännöllisiä tavoite- ja kehityskeskusteluja.

Joustavat työaikajärjestelyt

Meillä on mahdollista työskennellä hybridisti ja käytössämme on liukuva työaika. Olemme myös joustavia erilaisten elämäntilanteiden suhteen. Meillä voit esimerkiksi vaihtaa lomarahoja vapaaksi, saada ylimääräisiä vapaapäiviä työvuosista tai hoitaa työpäivällesi osuvan muuton työajalla palkallisena.

Herätyskello.