kaukolämpölaitteisto

Kaukolämpölaitteiston uusiminen

Kaukolämpölaitteiston uusiminen ajoissa pitää kiinteistösi kunnossa ja säästää lämmityskuluissa. Nykyaikainen kaukolämpölaitteisto parantaa kiinteistösi asumismukavuutta, ja remontin kustannukset tulevat katetuiksi lämmityslaskuissa syntyvillä säästöillä.

Ole meihin yhteydessä kun kaukolämpölaitteiston vaihtaminen on ajankohtaista. Asiantuntijapalvelumme avulla uusit kaukolämpölaitteiston helposti ja huolettomasti.

Kaukolämpölaitteisto ja lämmönvaihdin

Lämmönvaihdin eli toisin sanottuna lämmönsiirrin on yksi kaukolämpölaitteiston oleellisimmista osista.

Kaukolämpölaitteistoon kuuluu sen lisäksi monta eri osaa, kuten venttiilit, pumput, anturit ja näiden tulee toimia lämmön ja valvonnan mahdollistamiseksi.

Me Loimuassa hoidamme puolestasi koko projektin laadukkaasti alusta loppuun sovitussa aikataulussa, ns. avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä helposti ja nopeasti kokonaistoimituksen, jonka avulla varmistat suunnitelmallisen ja onnistuneen projektin.

Laadimme puolestasi kaukolämpölaitteiden mitoituksen, tarkastamme asennus- ja laitesuunnitelmat sekä varmistamme uusien laitteiden luotettavan käyttöönoton. Laitteiston rahoitukseen saat viiden vuoden korottaman ja kiinteähintaisen sopimuksen.

Kaukolämpölaitteiston uusimisen hinta tai lämmönvaihtimen uusimisen hinta voidaan laskuttaa kuukausittaisen kaukolämpölaskun yhteydessä.

Kaukolämpölaitteiston uusiminen palveluna

  • Kaukolämmön laitteet kuten lämmönvaihdin, mitoitus ja suunnitelmat, asennus, tarkastus ja uusien laitteiden luotettava käyttöönotto
  • Koroton ja kiinteä maksuaika viiden vuoden sopimuksella
  • Kaukolämpölaitteiston uusiminen tuo usein myös säästöjä – uusi lämmönvaihdin ja muu moderni laitteisto tehostavat lämmön käyttöä ja pienentää kaukolämmön vesivirtoja
  • Kaukolämpölaitteiston uusimisessa vaihdetaan ja modernisoidaan kaikki tarvittavat laitteiston komponentit. Tärkeimpänä lämmönvaihdin, säätökeskukset ja säätöventtiilit, pumput, anturit ja mittarit.

Esimerkki kaukolämpölaitteiston uusimisen hinnasta:

  • Kaukolämpölaitteiston uusimisen hinta 11 980 € sis. alv 24%
  • Rahoitussopimuksen kuukausierä on 199,67 €
  • Taloyhtiö Hämeenlinnassa
  • Taloyhtiön ei tarvinnut ottaa lainaa kaukolämpölaitteiston uusimiseen, lämmönvaihtimeen tai muihin komponentteihin, vaan remontti maksetaan tasaerälaskutuksena osana kuukausittaista kaukolämpölaskua

Kysy kaukolämpölaitteiston uusinnasta asiantuntijoiltamme: