Tämän lupaamme!

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme saavat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Tarjontamme on myös laajentunut lämmön jakelusta kattamaan monipuolisesti energiapalveluja niin kiinteistöille kuin teollisuudellekin.

Vaikka kiinteistöjen lämmitys on perustoimintaamme, yhä enemmän tuottamamme lisäarvo asiakkaillemme syntyy luotettavan lämmöntoimituksen ohella asiantuntemuksestamme ja asiantuntijapalveluistamme. Palveluiden avulla asiakkaamme voivat mm. seurata ja tehostaa energiankäyttöä, parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja varmistua siitä, että eri laitteet ja järjestelmät toimivat kokonaisuutena mahdollisimman optimaalisesti. Asumismukavuudesta tinkimättä!

Kuvataksemme mahdollisimman selkeästi palveluidemme hyödyt asiakkaalle, olemme kirkastaneet asiakaslupauksemme. Toisin sanoen sanoittamaan selkeästi sen, mitä arvoa asiakkaamme voivat odottaa palvelustamme saavansa ja mistä se koostuu. Uudistettu arvo- tai asiakaslupauksemme yhteen lauseeseen kiteytettynä kuuluu: Fiksua energiatehokkuutta ja lämmintä palvelua.

Tämän arvolupauksemme olemme avanneet myös hieman laajemmin:
Haluaisitko energiaa vastuullisesti ja toimintavarmasti, mutta et oikein tiedä kenen puoleen kääntyä? Olemme aidosti paikallinen, asiantunteva ja palveleva kumppani. Meiltä saat huoletonta lämmityspalvelua ja energiatehokkuutta kiinteistöille, teollisuudelle ja omakotiasiakkaille. Tarjoamme sinulle kattavat palvelut kaukolämmöstä ja lämpöpumpuista aina teollisuuden energiantuotantoon asti. Kokemuksemme energiapalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä auttavat sinua säästämään aikaa, energiaa ja ympäristöä myös tulevaisuudessa.

Nämä lupaukset pyrimme lunastamaan jokapäiväisessä toiminnassamme. Jotta ne eivät jäisi vain sanahelinäksi, olemme kiteyttäneet tärkeimmät palveluumme liittyvät seikat täsmällisiksi, mitattaviksi palvelulupauksiksi:

Näiden lupausten takana seisomme!