Sami Leppälä lähikuvassa.

Sami Leppälä uudeksi Pohjois-Pohjanmaan aluepäälliköksi 25.5 alkaen

Insinööri Sami Leppälä on valittu Loimua Oy:n uudeksi Pohjois-Pohjanmaan aluepäälliköksi. Hän siirtyy Loimualle Korpelan Voiman voimalaitospäällikön ja lämpöliiketoiminnan vastaavan tehtävästä. Sami Leppälällä on monipuolinen 15 vuoden työkokemus teollisuuden ja energia-alan palveluksesta eri rooleista. Aluepäällikkö vastaa Oulaisten ja Kärsämäen lämpöliiketoiminnoista kokonaisuudessaan vastaten toiminta-alueen taloudesta, asiakkuuksista, myynnistä sekä käyttö- ja kunnossapitotoiminnoista. Hän aloittaa tehtävässään 25.5.2020 ja asemapaikkana Oulainen.

”Aluepäällikön tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta ja saimme Samista osaavan ja kokeneen uuden aluepäällikön, jonka johdolla tullaan jatkamaan työtä Pohjois-Pohjanmaan asiakkaidemme palvelemiseksi sekä toimintojemme systemaattista kehittämistä” toteaa operatiivinen johtaja Janne Lamberg Loimualta.

”Olen iloinen valinnastani aluepäällikön tehtävään ja odotan innolla uuden tehtävän aloittamista. Näen Loimuan energia-alan suunnannäyttäjänä ja haluan vahvasti olla omalta osaltani vaikuttamassa Pohjois-Pohjanmaan toimintojen kehittämiseen” toteaa Sami Leppälä.