Tytöt kaulakkain nauraa

Positiivista vaikuttamista paikallisesti

Paikallisuus ja läheisyys. Vastuullisuus ja edelläkävijyys. Kumppani ja ratkaisujen luoja. Näiden teemojen ympärille rakennamme Loimuan brändiä. Brändin luonti on pitkäjänteistä työtä. Se vaatii määriteltyjen asioiden todeksi elämistä asiakkaidemme arjessa, meidän palveluissa ja kaikessa miten toimimme sekä viestimme. Siksi näiden arvojemme ympärille rakennamme aina myös yhteistyön sponsorointikohteidemme kanssa.

Miksi ylipäätään olemme tukemassa alueemme toimijoita? Sponsorointi tuo meille suoran yhteyden toimipaikkojemme asukkaisiin. Tavoitteena on auttaa toimijoita, niin että esim. useampi lapsi ja nuori voisi harrastaa liikuntaa tai olemme lisäämässä tietoa ja apuja ympäristö- ja energia-asioissa. Haluamme olla mukana tuomassa lämpöä elämään myös näin.

Esimerkiksi Loimua peliliiga jalkapallossa tai Loimua kummijoukkue jääkiekossa ovat keinoja, joilla voimme suoraan antaa tukea seuroille. Toisaalta tuemme esim. Hämeenlinnassa Loimua Areenaa,  jonka pääsponsorointimme mahdollistaa useamman urheiluseuran tai toimijan kohtuullisemmat kustannukset urheiluhallin käytössä.

Toki tätä tukea vastaan saamme arvokasta näkyvyyttä, joka varsinkin uuden nimemme lanseerauksessa on ollut kullanarvoista. Emme pelkällä mainonnalla pystyisi siihen näkyvyyteen mitä esim. näkyvyytemme eri urheilutapahtumissa paikallisesti mahdollistaa.

Molemminpuolinen aito hyöty onkin avainsana onnistuneeseen sponsorointisuhteeseen. Tällaista ei yleensä saada vain yksittäisiä tapahtumia tukien vaan pyrimme aina mahdollisimman pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Aivan kuten asiakassuhteissammekin. Tällöin luottamus ja yhteen hiileen puhaltaminen muodostuvat suhteen peruspilareiksi.