Miikka Veikkola uusi asiakkuus- ja kehitysjohtaja ja Juha Puolakka tekninen johtaja

Miikka Veikkola on valittu Loimua Oy:n uudeksi asiakkuus- ja kehitysjohtajaksi. Hän siirtyi Loimualle rahoitusalalta. Aiemmin urallaan hän on toiminut mm. Fortumissa eri tehtävissä esim. Fortum Heat Suomen myyntijohtajana. Hän on aloittanut tehtävässään 27.10.2021.

Miikka Veikkola

”Olen erittäin innoissani aloittaessani Loimuan asiakkuus- ja kehitysjohtajana. Loimua on visionsa mukaisesti rohkeasti kehittyvä ja asiakasta kuunteleva energia-alan monipalveluyhtiö. On upeaa päästä viemään eteenpäin tätä työtä yhdessä asiakkaiden ja Loimuan asiantuntijoiden kanssa”, toteaa Miikka Veikkola uudesta tehtävästään Loimuassa.

Juha Puolakka aloitti Loimua Oy:n teknisenä johtajana 1.4.2021. Hän siirtyi Loimuaan AFRY:stä, missä hän on viimeksi toiminut Thermal Finland, Expert Services-osaston johtajana. Juhalla on myös aiempaa kokemusta Loimuan kaukolämpötoiminnasta Vattenfallin ajalta.

Juha Puolakka

”Loimualla on erinomaista osaamista erilaisista energiaratkaisuista ja on hienoa päästä kehittämään kokonaisvaltaisia kumppanuuksia aiempaa laajemmin myös teollisille asiakkaille.”, mainitsee Juha Puolakka uuden tehtävänsä sisällöstä.

Kummankin johtajan asemapaikka on Hämeenlinna.

Lisäksi Loimuan uudeksi ympäristöpäälliköksi on nimetty Lauri Penttinen, joka on aiemmin työskennellyt yrityksen asiakkuuspäällikkönä Jyväskylän ja Heinolan alueilla.