haketta Junnikkalan sahalla

Loimuasta on moneksi

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Kaukolämpöverkkoja on Suomessa yli 160 paikkakunnalla ja yli 45 % Suomen asuin- palvelurakennusten lämmitysenergiasta tuotettiin kaukolämmöllä. Kaukolämpö on asiakkaalle paitsi kilpailukykyinen lämmitysmuoto myös kokonaisvaltaista lämmöntoimituspalvelua, jossa asiakkaalle luvataan toimintavarmaa ja huoletonta lämmitystä vuoden ympäri myös kaikkein kylmimpinä pakkaspäivinä.

Kaukolämpöyhtiöt ovat hyvin hiottuja organisaatioita, jotka ovat tottuneet palvelemaan asiakasta ja investoimaan innovatiivisiin energiaratkaisuihin. Suomen lämmöntuotantolaitokset ovat siirtyneet jo merkittävässä määrin aina haastavampiin biopolttoaineisiin ja energiatehokkuutta on parannettu esimerkiksi savukaasupesureiden, kaukokylmän, hukkalämpöjen hyödyntämisen ja lämpöpumppujen avulla.

Kaukolämpöyhtiöillä on vahvaa osaamista energiapalveluiden tuottamisessa, joten on luonnollista, että palveluita laajennetaan myös etenevissä määrin teollisuuden energiantuotantoon. Loimua on muutoksessa mukana tarjoamalla kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja teollisuudelle. Meidän tavoitteenamme on olla yhteistyökumppani, jonka toimintaan, osaamiseen ja laadukkaaseen palveluun voi luottaa jokaisessa tilanteessa. Loimuan kautta asiakas saa energiapalveluiden konsultointia ja suunnittelua, investointiprojektien rahoitusta sekä toteutusta ja tietenkin laitosten kokonaisvaltaista käyttöä ja kunnossapitoa. Integroimme kaikki asiakasratkaisut Loimuan nykyisiin järjestelmiin, jolloin niiden hallinta on osa Loimuan jokapäiväistä tekemistä ja koko yhtiön organisaatio on käytettävissä.

Uuden liiketoiminta-alueen alku on ollut lupaava ja olemme saaneet uusiksi asiakkaiksemme viime vuonna Koskisen Oyj sahan Järvelästä sekä Junnikkala Oy:n sahan Oulaisista. Uskon, että meillä on kaikki mahdollisuudet jatkaa kehitystämme ja olla uudenlainen energiakumppani Suomen teollisuudelle.