Tuire Järvinen, Miikka Veikkola, Juhana Peltomaa

Loimua tukee Pullerin tekonurmikentän lämmitystä – kentän nimeksi Loimua -kenttä

Loimuan lahjoittama tuki Hämeenlinnan liikuntahalleille turvaa, että Hämeenlinnan Pullerin kaukolämmitettävä tekonurmikenttä säilyy käyttökunnossa koko seuraavan talvikauden erilaisiin liikuntaharrastuksiin. Kenttä nimetään Loimua -kentäksi.

”Loimuan sponsorointi keskittyy aina paikallisten toimijoiden tukemiseen ja paljon tukeamme keskitetään edistämään lasten ja nuorten liikkumista. Hämeenlinnan Pullerin tekonurmikentän pysyminen käyttökunnossa koko talven ajan on meille siksi luonnollinen lahjoituksen kohde. Tämä mahdollistaa monen liikkuvan lapsen ja nuoren helpomman harrastamisen”, toteaa tukipäätöksestä Loimuan viestintäpäällikkö Hanna Sauroja.

Kenttä nimetään osana yhteistyötä Loimua -kentäksi. Kenttä täydentää Loimuan näkyvyyttä Pullerin alueella, jossa sijaitsee myös Loimua Areena.

”Pullerin aluetta kehitetään aktiivisesti ja lämmitettävä tekonurmikenttä on yksi tärkeä osa alueen ympärivuotista käyttöä. Loimuan tuki kentän lämmitykseen on ratkaiseva sen talvikäytölle ja toimii loistavana esimerkkinä vahvasta paikallisesta yhteistyöstä liikunnallisen elämäntavan tukemisessa. Hämeenlinnan Liikuntahallit ja Loimua tekevät aktiivista yhteistyötä liikuntalaitosten energia-asioissa ja Pullerin monipuolinen liikuntapuisto on yksi yhteisistä kehittämiskohteista”, kommentoi Hämeenlinnan Liikuntahallien toimitusjohtaja Tuire Järvinen.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:llä on reilu 1400 lisenssipelaajaa, ja seura on etsinyt ratkaisuja varsinkin talviajan harjoitteluun, jotta kaikilla joukkueilla olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet toiminnan pyörittämiseen.

”Tekonurmikentän lämmitys on iso asia talviajan toiminnallemme, sillä pelaajamassamme liikuttaminen pelkästään Säästöpankki-areenan tiloissa on, jos ei mahdotonta niin hyvin haastavaa. Loimuan tuki on meille ensiarvoisen tärkeää ja mahdollistaa paremmin talvikuukausien tehokkaan harjoittelemisen. Toivomme, että myös esimerkiksi päiväkodit ja koulut hyödyntävät mahdollisuutta käyttää kenttää talvisin. Tervetuloa seuraamaan liikunnan iloa Loimua-kentälle”, riemuitsee toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Lisätiedot: Loimua Oy, asiakkuus- ja kehitysjohtaja Miikka Veikkola, puh. 050 453 6296

Kuvassa Hämeenlinnan Liikuntahallien toimitusjohtaja Tuire Järvinen, Loimuan asiakkuus- ja kehitysjohtaja Miikka Veikkola ja HJS:n myyntivastaava Juhana Peltomaa