Plokin lentopallolijoita

Loimua tukee Ploki Pihtiputaan junioritoimintaa

Loimua tukee toimintapaikkakunnillaan lasten ja nuorten liikuntaa ja on solminut yhteistyösopimuksen Ploki Pihtiputaan kanssa. Pihtiputaalla Loimua tuottaa lämpöä FM Timberin sahalle ja kunnan kaukolämpöverkkoon. Yhteistyön osana Loimua näkyy seuran viestinnässä sekä kauden aikana kuukauden Loimua-juniorin palkitsemisessa. Tukisopimus on solmittu kolmeksi vuodeksi.

”Valitsemme sponsorointikohteemme arvojemme ja periaatteidemme mukaisesti. Pyrimme paikkakunnillamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön erityisesti lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseksi. Plokin lentopallojunioreille annettu tuki on meille tästä syystä luontevaa. Haluamme myös tuellamme mahdollistaa mahdollisimman monen lapsen ja nuoren harrastuksen”, toteaa Loimuan viestintäpäällikkö Hanna Sauroja.

” Teemme mielellämme yhteistyötä Loimuan kanssa nuorten lentopallon pelaamiseen innostamiseksi. Toiminamme perustuu yhteistyökumppaneiden tukeen ja talkootyöhön. Tämä tuki on edesauttamassa tasokasta toimintaa junioreiden harrastuksen parissa. Suuret kiitokset Loimualle yhteistyöstä!” Plokin puheenjohtaja Jani Ylälehto kertoo

Ploki Pihtipudas r.y. on kaikille eri ikäisille pihtiputaalaisille lajin ystäville elämyksiä ja haasteita tarjoava lentopalloilun erikoisseura. Toimintaan osallistuu liki 100 nuorta vuosittain.