Tytöt nauravat kaulakkain

Loimua tukee Oulaisten Huimaa

Loimua lämmittää kotona ja pelikentällä myös Oulaisissa paikallisena kaukolämpöyhtiönä. Tästä syystä onkin luontevaa, että tuemme alueellamme toimivaa liikunta- ja urheilutoimintaa. Tukemme Oulaisten Huiman jalkapallojaoston toimintaan on osaltaan mahdollistamassa lapsille ja nuorille matalan kynnyksen harrastuksen ja kustannusten pysymisen kohtuullisena.
Yhteistyön osana Loimua näkyy niin pelikentillä kuin peliasuissa sekä kesällä kuukauden Loimua-juniorin palkitsemisessa. Tukisopimus on solmittu kahdeksi vuodeksi.


”Valitsemme sponsorointikohteemme arvojemme mukaisesti ja pyrimme paikkakunnillamme hyvään yhteistyöhön lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseksi. Oulaisten Huimalle annettu tuki on meille paikallisena lämpöyhtiönä tästä syystä luontevaa. Haluamme myös tuellamme mahdollistaa mahdollisimman monen nuoren harrastuksen”, toteaa Loimuan aluepäällikkö Sami Leppälä

”Olemme erittäin iloisia uudesta yhteistyöstämme. Lasten ja nuorten jalkapalloharrastus on meille huimalaisille sydämen asia, ja on hienoa saada tukea tähän työhön. Olemme sopineet yhdessä Loimuan kanssa, että satsaamme seuran valmennustyöhön ja pidämme harrastuksen aloittamiskynnyksen mahdollisimman matalana”, kertoo yhteistyöstä Huiman jalkapallojaosto.