Ihmiset nostavat yhdessä kädet ilmaan.

Loimua on saanut Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

Loimua on saanut Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Eezy Spirit (entinen Corporate Spirit) myöntää vuosittain tunnustuksia henkilöstötutkimuksessaan erinomaiset tulokset saavuttaneille organisaatioille.

Henkilöstöpäällikkömme Virpi Suomalainen kommentoi tunnustusta: ”Tämä on hieno tunnustus siitä kehitystyöstä, jota olemme yhteistyössä henkilöstömme kanssa suunnitelmallisesti rakentaneet. Tämä tunnustus viestii siitä, että olemme tässä työssä myös onnistuneet.  Vuosien aikana rakennettu yhdessä tekemisen kulttuuri kantaa nyt tulosta. Tämän pohjalta on hyvä jatkaa matkaa tyytyväisen, innostuneen ja sitoutuneen henkilöstön kanssa. Olemme äärimmäisen iloisia ja ylpeitä Suomen innostavimmat työpaikat –tunnustuksesta, josta kiitos kuuluu ihan jokaiselle loimualaiselle.”

Eezy Spiritin toteuttamiin henkilöstötutkimuksiin vastaa vuosittain kymmeniä tuhansia työntekijöitä vuodessa. Mukana olevien organisaatioiden tuloksia on verrattu suomalaiseen työelämäaineistoon, joka muodostuu sadoissa organisaatioissa työskentelevien lähes 400.000 suomalaistyöntekijän antamiin vastauksiin.
Lue lisää: https://www.innostavimmat.fi/