Loimua jatkaa Heinolan Peliittojen pääyhteistyökumppanina ja junioritoiminnan tukijana

Loimua ja sen edeltäjäyhtiö on toiminut pitkään Heinolan Peliittojen tukijana. Erityisesti Loimua haluaa olla mukana tukemassa heinolalaista junioriliikuntaa. Loimua palkitsee joka kuukausi seurasta yhden junioripelaajan kuukauden juniori -palkinnolla ja on varmistamassa Leijona kiekkokouluun valmennustukea.

”Tämä yhteistyö tukee yrityksemme arvoja ja tähtää pitkäaikaiseen kumppanuuteen junioritoiminnan tukemisessa. Haluamme yhteistyöllä erityisesti tukea Heinolan paikallista junioritoimintaa ja paikkakunnan merkittävänä liikuttajana Peliitat on meille luonteva yhteistyökumppani”, toteaa Loimuan aluepäällikkö Timo Piippanen.

”Loimua on meille Peliitoissa pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö on kehittynyt vuosien saatossa yhteisten arvojen mukaisesti. Aktiivinen yhteistyö näkyy kekseliäinä keinoina tuoda sisältöä kumppanuuteen ja se pysyy mielekkäänä osapuolille. Tärkeän juniorityön tuen ja palkitsemisen lisäksi Loimua lämmittää kaudesta 2021-2022 alkaen katsojia konkreettisesti hallilla lainattavien penkinlämmittimien muodossa”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jani Liukkonen.