nuoret jalkapallon pelaajat Union Plaanin pelipaidoissa

Loimua ja Union Plaani yhteistyöhön lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi

Loimua on tehnyt yhteistyösopimuksen heinolalaisen jalkapalloseuran Union Plaanin kanssa. Paikallisena lämpöyhtiönä Loimua haluaa olla mukana tukemassa heinolalaisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikkumiseen.

”Alkanut yhteistyökumppanuus Union Plaanin kanssa tukee Loimuan tavoitteita olla lasten ja nuorten, sekä heidän perheiden tukena erilaisissa harrastuksissa, sekä tsempata heitä jatkamaan esimerkiksi jalkapallon parissa mahdollisimman pitkälle. Mukava oli myös huomata, että jaamme samansuuntaiset arvot Union Plaanin kanssa. Toivon koko Union Plaanin perheelle mukavia hetkiä ja onnistumisia hienon lajin parissa”, toteaa yhteistyösopimuksesta Loimuan aluepäällikkö Timo Piippanen.

Union Plaanin toiminnanjohtaja Sami Karvonen iloitsee uudesta kumppanuudesta: ”Uusi yhteistyösopimus Loimuan kanssa on seurallemme erittäin merkittävä. Se mahdollistaa joukkueiden toimintamaksujen pitämisen edelleen samalla edullisella tasolla ja seuran toiminnan kehittämisen.  Loimua tulee jatkossa näkymään seuramme kaikkien joukkueiden lämmittely paidoissa ja seuramme lähiliigan nimi muuttuu Loimua lähiliigaksi. Ensi kesän edustusjoukkueen jokaisessa kotiottelussa jaetaan Loimua kuukauden juniori palkinto.”