Lämpöluotsit esillä Hämeenlinnassa

Olemme kesäkuussa tehneet Elenia Lämpöä ja Lämpöluotsia tutuksi oikein urakalla. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla pidimme Lämpöluotsi-kahvilaa Hämeenlinnan torilla yhteistyössä Café Linnan kanssa. Olimme torikahvilan kulmilla paikalla arkiaamuisin ajoittain koleasta säästä huolimatta.

Kohtasimme asiakkaitamme ja muita kaupunkilaisia, kuuntelimme huolia ja ilonaiheita, kerroimme juuri lanseeraamastamme jäähtyvyyskilpailusta (josta lisätietoa täältä myöhemmin ja kilpailusivultamme www.elenia.fi/jaahtyvyys jo nyt – kannattaa lukea myös Simon kirjoitus lämmönjakohuonekatselmuksista).

Viime viikonloppuna päivystimme kauppakeskus Goodmanissa yhdessä Elenia Oy:n eli sähköpuolen ja asiakaspalvelun väen kanssa. Sää suosi enemmän ulkoilmatapahtumia, mutta lämminhenkisiä kohtaamisia osui sillekin päivälle.

Elenia-Goodmanissa_web

Joku voi ihmetellä, kannattaako yrityksen lähteä turuille ja toreille muuten vaan ihmisiä tapaamaan. Meidän mielestämme kannattaa. Haluamme antaa Elenia Lämmölle kasvot ja olla läsnä asiakkaan arjessa. Näin teemme yrityksestämme helpommin lähestyttävän, oli sitten kyse nykyisen asiakkaan pulmatilanteesta, uuden kiinteistöosakeyhtiön lämmitysmuodon valinnasta, yritysten yhteistyöstä tai vaikkapa sponsorointiin liittyvästä kysymyksestä.

Jaana Lamberg

Kirjoittaja toimi Elenia Lämmössä määräaikaisena viestintäasiantuntijana.