Lämpöliike kampanjan otsikko, poika valkoisessa t-paidassa

Loimuan Lämpöliike välittää lämpöä ja sponsoroi nuorten harrastustoimintaa

Loimuan sloganissa mainitaan, että saamme lämmön elämään. Olemme mukana asiakkaiden arjessa luomassa lämpöä konkreettisesti, mutta haluamme auttaa sekä tuoda lämpöä myös luotettavana lähikumppanina.

Tarkoituksenamme on olla luotettava lähikumppani myös nuorille, ja siksi vuonna 2022 keskitymme nuorten hyvinvoinnin edistämiseen.

Pandemia on supistanut esittävän taiteen ja kulttuurin toimintaa, joten haluamme sytyttää lämmön eri järjestöissä ja saada hyvän kiertämään. Kulttuuri on parasta, kun sen voi kokea ja tuntea. Loimua haluaa jakaa kulttuurin lämpöä, ja saada lämpö elämään myös nuorten elämässä.

Tervetuloa tutustumaan Loimuan Lämpöliikkeeseen!

Taistelemme lämmön karkaamista vastaan

Ei vieraannuta toisistamme, vaikka turvavälejä pidetäänkin. Luodaan yhdessä lämpöä ja liikettä.
Lämpöliikkeen määritelmässä puhutaan näin: ”se ilmenee kaoottisena värinänä”. Kun yhdessä valjastamme sen, saamme aikaan hyvää liikettä!

Lämmin kiitos kaikille hakijoille

Haku on päättynyt ja mukaan päässeille yhteistyöjärjestöille on ilmoitettu.
Lahjoitamme jokaiselle mukana olevalle ryhmälle harrastusvälineitä, koulutusta tai muuta toimintaa parhaiten tukevaa apua 1000 eurolla.

Kevään aikana nuoret luovat omalla taiteen muodollaan teoksen lämmöstä sekä energiasta, ja se jaetaan Loimuan kanavissa toukokuussa. Yhteistyön edetessä saamme järjestöiltä terveisiä, jotta pysymme mukana heidän touhuissaan.

Tutustu Lämpöliikkeessä oleviin ryhmiin

Projektissa mukana olevat ryhmät ovat valloittaneet loimualaiset, ja pian tuovat lämpöä kaikille omalla energiallaan. Lämpö välittyy varmasti, lue ryhmistä lisää:

 • Kulissi-teatterin Näytelmäpaja
  Näytelmäpaja on Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissin uusi nuorten oma juttu, jossa nuoret saavat toteuttaa omia näytelmiään ideasta valmiiksi esitykseksi asti. Aivan parasta Näytelmäpajassa on se, että näytelmät tehdään nuorten omista aiheista ihan itse hyvässä porukassa. Sponsorituki menee Näytelmäpajan muusikon palkkioon, lavastus-, puvustus- ja tarpeistokuluihin sekä tilavuokraan.
 • Celestial Stars Cheer
  CSC on 2020 perustettu heinolalainen cheerleading-seura, joka koostuu energisistä ja innokkaista harrastajista 3-vuotiaista aina aikuisikään saakka. Sponsorituki mahdollistaa nuorille uusia kisapukuja kaudelle 2021–2022.
 • Oulaisten Nuorisoseura
  Oulaisten Nuorisoseura on yhdistys, jonka toimintaan kuka tahansa on tervetullut! Seuran talona toimii yli 100-vuotias, Oulaisten keskustan läheisyydessä sijaitseva Soihtula, jossa järjestetään paljon tapahtumia kaiken ikäisille.
 • TR UC Rocks
  TR UC Rocks on hämeenlinnalainen junioreiden katutanssin pienryhmä. Ryhmässä on kahdeksan lahjakasta nuorta, jotka toteuttavat omia koreografioita ja tanssiesityksiä. Sponsorointi suuntautuu esimerkiksi tapahtumiin, kisoihin ja kenties tanssileireihin.

Yleisiä kysymyksiä

K: Mitä järjestöltä odotetaan?

V: Innokasta mieltä ja lämpimiä tunnelmia! Mukaan valitut tekevät kevään aikana Loimuan kanssa pienen projektin, jonka tuloksena syntyy lyhyt video tai kuvaelma. Tarkoituksena on välittää katsojalle, miltä lämpö toiselta toiselle tuntuu ja miten saamme välitettyä energiaa.  Yhteisen projektin aikana järjestöt lupautuvat antamaan video- ja kuvamateriaalia Loimuan käyttöön. Materiaali julkaistaan Loimuan sivuilla ja muissa viestintäkanavissa.

K: Mitä Lämpöliike antaa nuorille?

V: Lämpöliikkeen tarkoitus on antaa nuorille tilaa toteuttaa itseään. Samalla sponsoroimme nuorten kulttuurin parissa toimivia tahoja, jotta ne saavat toiminnalleen tärkeää apua. Loimua myös järjestää järjestöille lyhyen energiatietoiskun, antaa ohjeet projektiin ja tukee kaikissa tilanteissa.

Lisätietoa kampanjasta antaa Loimuan viestintäpäällikkö Hanna Sauroja, puh. 040 500 4340, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@elenia.st.generax.io