Lämmönjakohuoneiden katselmuksista hyötyä asiakkaille ja lämmöntoimittajalle

Julkaisimme joulukuussa 2014 uuden Elenia Lämpöluotsi -palvelukokonaisuuden. Yksi Lämpöluotsin uusista palveluista asiakkaillemme on kiinteistöjen lämmönjakohuoneiden katselmukset.

Lämmönjakohuonekatselmus on lämmöntoimittajan suorittama maksuton lisäpalvelu Elenia Lämmön asiakkaille. Katselmuksen suorittaa Elenia Lämmön edustaja kiinteistön edustajan kanssa sovittuna ajankohtana. Siinä käydään läpi asiakkaan ja lämmöntoimittajan laitteet sekä niiden toimintakunto. Elenia Lämmön edustaja tekee katselmuksesta pöytäkirjan, josta jää kopio kiinteistön edustajalle ja lämmöntoimittajalle.

Asiakas saa katselmuksessa ammattilaisen ilmaiseksi tekemän kuntoarvion kiinteistön lämmönjakolaitteiden kunnosta. Esimerkiksi taloyhtiöt voivat hyödyntää kyseistä lisäpalvelua tehdessään pitkäntähtäimen kunnossapitosuunnitelmia. Lämmitysjärjestelmän toiminnasta huolehtimalla voitte myös säästää energiaa ja kustannuksia sekä lisätä asumisviihtyvyyttä.

Katselmuksia on tehty tämän vuoden alusta lähtien kaikilla alueillamme ja vastaanotto asiakkaiden keskuudessa on ollut erittäin positiivista. Katselmuksia suoritetaan syys- ja huhtikuun välisenä aikana, sillä katselmuksen aikana kiinteistön lämmityksen tulisi olla käytössä. Voit tilata katselmuksen Elenia Lämmön alueellista asiakasyhteyshenkilöiltä tai sähköpostitse lampoluotsi@eleni.fi.

Alueelliset asiakasyhteyshenkilömme:
• Heinola: Pasi Valjakka
• Pohjois-Pohjanmaa: Juha Puranen
• Jyväskylän seutu: Timo Piippanen
• Hämeen alue: Hannu Jauhiainen

Simo Pynnönen

Kirjoittaja työskenteli Elenia Lämmössä verkostopäällikkönä.