Mies istuu työpöydän ääressä.

Keskusvalvomo mahdollistaa uudet palvelut

Hämeenlinnassa, Vanajan voimalaitoksella on ollut toimintaa yli 80 vuoden ajan. Voimalaitoksen toiminta käynnistyi sähkön tuotannolla Suomen kantaverkkoon. Myöhemmin Vanajan voimalaitos kytkettiin Hämeenlinnan kaukolämpöverkkoon tuottamaan kaukolämpöä. Asiakkaiden tarpeiden mukaan toimintaa on mukautettu vuosikymmenien aikana useasti ja se on antanut voimalaitokselle mahdollisuuden pitkään toimintaan.

Viimeisin muutos toiminnassa on juuri nyt käynnissä. Loimua rakentaa uutta keskusvalvomoa, josta käsin valvotaan, operoidaan ja optimoidaan Loimuan kaikkia tuotantolaitoksia ja verkkoja sekä jatkossa myös asiakkaille suunnattuja kiinteistökohtaisia Lämpöluotsi-etäpalveluita.

Uuden keskusvalvomon avulla pystymme toimittamaan uusia asiakasratkaisuja sekä hyödyntämään 24/7 valvomoa niiden tuottamisessa. Uusi keskusvalvomo mahdollistaa myös uusien tuotantolaitosten ja verkkojen hankkimisen sekä niiden tehokkaan operoinnin. Lisäksi se toki tarjoaa myös operaattoreillemme uudet ja modernit työskentelytilat.

Kuten tähänkin asti valvomo toimii katkotta ympäri vuoden ja takaa näin korkean toimitusvarmuuden. Paikalla on aina kaksi henkilöä 12 tunnin vuoroissa yötä-päivää operoimassa omaa tuotantoa sekä valvomassa asiakkaiden laitteiden toimintaa.  Tarvittaessa keskusvalvomoon voi myös soittaa ongelmatilanteissa.

Terveisin
Eki