Havainnekuva kaukolämpöverkostosta.

Jäähtyvyyskilpailusta hyvät eväät lämmityskauteen

Me Loimuassa haluamme kannustaa kaikkia kaukolämpöasiakkaitamme huolehtimaan lämmityksensä toimivuudesta. Hyvin lämpöä siirtävät laitteet, hyvä jäähtyvyys ja energiatehokkuus ovat niin asiakkaan, Loimuan kuin ympäristönkin etu.

Kaukolämpölaitteiston toimintaa voidaan seurata jäähtyvyysarvon avulla. Jäähtyvyysarvo kuvastaa, kuinka hyvin kaukolämpölaitteisto siirtää lämpöä kuumasta kaukolämpövedestä kiinteistön sisäilmaan ja käyttöveden lämmitykseen. Jäähtyvyysarvo on sitä suurempi, mitä parempi arvo on. Mikäli jäähtyvyysarvo on kovin alhainen, on laitteistossa jotakin vialla tai se alkaa olla käyttöikänsä lopussa. Jokainen kaukolämpöasiakkaamme voi seurata oman laitteistonsa jäähtyvyyslukemaa esimerkiksi kiinteistön kaukolämpömittarin avulla tai Asiakasnet -palvelussamme.

Näin lämmityskauden alkaessa haluamme haastaa kaikki kaukolämpöasiakkaamme tarkastelemaan oman kiinteistönsä kaukolämpölaitteiston toimintaa ja tämän vuoksi järjestämme jäähtyvyyskilpailun!

Loimuan jäähtyvyyskilpailu on avoin kaikille Loimuan kaukolämpöasiakkaille 31.10.2020 asti. Osallistumalla kilpailuun saatte arvokasta tietoa kaukolämpölaitteidenne toiminnasta ja lisäksi tarjoamme kilpailun aikana vinkkejä jäähtyvyyden parantamiseksi. Suoritamme kaikkien osallistujien kesken arvonnan, jonka voittaja saa puolen vuoden kaukolämmön perusmaksut ilmaiseksi!

Lisäksi arvomme 5 kpl puolen vuoden ilmaisia perusmaksuja niiden kiinteistöjen kesken, joiden jäähtyvyydessä on parannettavaa. Nämä kiinteistöt saavat tähän erikseen kutsun. Palkinnon lopullinen suuruus määräytyy kiinteistön kuukausittaisen perusmaksun mukaan, mutta on korkeintaan 7500€. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Haluammekin kutsua kaikki kaukolämpöasiakkaamme ilmoittautumaan mukaan kilpailuun. Kampanjasivultamme löydät lisätietoa kilpailusta ja pääset osallistumaan. Käykäähan siis kurkkaamassa!