Havainnekuva jäähtyvyyden laskentakaavasta.

Jäähtyvyyskilpailussa hyviä tuloksia

Järjestimme joulukuun alusta helmikuun alkuun kilpailun asiakkaillemme, jonka tavoitteena oli kaukolämpölaitteistojen jäähtyvyysarvojen parantaminen.

Säännöllinen jäähtyvyysarvon seuranta on hyvä tapa varmistaa, että kiinteistön kaukolämpölaitteisto toimii oikein ja lämmitys hoituu energiatehokkaasti. Jäähtyvyysarvo kuvastaa, kuinka tehokkaasti laitteisto siirtää lämpöä kuumasta kaukolämpövedestä kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen. Jäähtyvyysarvo on sitä parempi, mitä suurempi.

Kilpailuun osallistui kaikkiaan 431 asiakastamme, joista 305 paransi laitteistonsa jäähtyvyysarvoa. Kesimääräinen parannus oli 4,1 astetta, ja suurin parannus oli peräti 36,3 astetta.
Parannuksilla on vaikutusta kaukolämmön ja asiakkaan omaan energiatehokkuutteen ja siten asiakkaamme ovat tehneet merkittävän ympäristöteon.

Kilpailuun osallistujien kesken arvoimme kuudelle asiakkaalle puolen vuoden ilmaisia perusmaksuja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea voittajille ja erityisesti kiitos kaikille osallistujille sekä jäähtyvyyttään parantaneille!