Rivitalo Asunto Oy Brahenkatu

Huoleton kaukolämpö myyntivalttina

Rakennusliike Olavi Järvinen rakennuttaa parhaillaan Hämeenlinnan Kaurialaan 19 asunnon rivitaloyhtiötä. Asunto Oy Hämeenlinnan Brahenkatu on paitsi sijainniltaan hyvällä paikalla myös suunniteltu hyvin. Kauniit kodit sijoittuvat hyvin tontille ja sulautuvat alueen muuhun rakennuskantaan.

Myyntivalttina talojen hyvän suunnittelun ja varustelutason lisäksi rakennusliike Olavi Järvinen pitää myös taloihin valittua lämmitysmuotoa. ”Kaukolämpö on varmatoiminen, lähes huoltovapaa ja ekologinen lämmitysmuoto”, toteaa Matti Järvinen Rakennusliike Olavi Järviseltä. Asuntojen ostajille on tarjolla siis huoletonta asumista paitsi taloteknisesti myös lämmityksen osalta.

Rakennusliike Olavi Järvinen on rakentanut laadukkaita koteja vuodesta 1969 alkaen ja on perheyritys kolmannessa polvessa. Hämeenlinnassa rakennusliike on aloittanut toimintansa 2018.  Viime vuonna valmistui uudet rivitalot myös osoitteisiin Ansionmäentie 9 ja 10. Myös nämä talot liitettiin kaukolämpöön. Tarkoituksena on jatkaa rakentamista Hämeenlinnan alueella, ja Matti Järvinen pitää kaukolämpöä jatkossakin hyvänä lämmitysmuotona.

Loimuan palvelua Järvinen kiittelee: ”Palvelu on hyvää ja yhteyshenkilöön saa tarvittaessa saa nopeasti yhteyttä.”

Kiinnostuitko myynnissä olevista asunnoista? Lisätietoa niistä löydät täältä: https://rakennusliike.info/asuntokiinteisto/brahenkatu-20/