Mies tekee valvomotyötä.

Ennakoimme erityistilanteet asiakkaidemme puolesta

Lämmitystavoista kaukolämpö on varmasti kaikkein toimintavarmin. Tämä korostuu erityisesti poikkeustilanteissa. Huoltovarmuuden kannalta kaukolämpöyhtiöt ovat keskeisiä toimijoita ja sen takia kaukolämpöyritykset, kuten me Loimuassakin olemme varautuneet ja ennakoineet toimissamme huolellisesti tällaiset erityistilanteet.

Lähes 100 % lämmön toimitusvarmuus lähtee ennakoivasta ja huolellisesta suunnittelusta ja toimista niin verkoston kuin laitostenkin osalta. Valvomme myös lämmön tuotantoa ja jakelua ympäri vuorokauden kaikkina päivinä. Näistä toimista ei kaukolämpöasiakkaan tarvitse huolehtia itse.

Epidemian kaltaisissa poikkeustilanteissa on otettu Loimuassakin käyttöön ennakkoon suunnitellut toimenpiteet, joilla vähennetään työntekijöidemme riskiä sairastua. Tällaisia toimenpiteitä ovat esim. valvomon eristäminen, töiden ja työtekijöiden hajauttaminen ja etätöiden suosiminen niissä tehtävissä, jotka voidaan niin hoitaa. Toimintaohjeitamme päivitetään myös jatkuvasti tilanteen mukaan ja näin varmistamme energian häiriöttömän jakelun asiakkaillemme.