Energiaillat houkuttelivat paikalle runsaasti taloyhtiöiden hallitusten jäseniä

Elenia Lämpö järjesti viime viikolla taloyhtiöiden hallituksille suunnatut energiaillat, joissa käytiin monipuolisesti läpi energia-asioita keskittyen erityisesti lämmitykseen. Pidimme tilaisuudet kolmella paikkakunnalla: Jyväskylässä, Heinolassa ja Hämeenlinnassa. Tilaisuudet järjestettiin nyt toista kertaa, ja niiden suosio ylitti jälleen kaikki ennakko-odotuksemme – tilaisuuksiin osallistui yhteensä 130 hallitusten jäsentä.

Tilaisuuksissa käytiin läpi lämmitysmarkkinoiden ja Elenia Lämmön kuulumisia sekä julkaistiin uusi Elenia Lämpöluotsi -palvelukokonaisuus. Lämpöluotsi-konsepti tarkoittaa vahvempaa näkyvyyttä ja entistä monipuolisempaa asiakkaiden palvelua sekä tahtoamme olla aktiivisesti apuna lämmittäjien arjessa. Uuden palvelukokonaisuuden sisältö tulee jatkuvasti kehittymään, ja siinä työssä asiakkaiden palaute sekä ideat ovat tervetulleita. Voit tutustua Lämpöluotsiin tarkemmin nettisivullamme www.elenia.fi/lampoluotsi.

Energiailloissa tutustuttiin myös lämmityslaitteiston toimintaan sekä keskusteltiin monipuolisesti muista taloyhtiöiden edustajia kiinnostavista asioista, kuten taloyhtiöiden kunnostushankkeista ja erilaisista lämmitysratkaisuista. Hämeenlinnassa energia-ilta järjestettiin yhdessä Kanta-Hämeen Kiinteistöliiton kanssa, ja siellä kuulimme myös Kiinteistöliiton edustajien katsauksen ajankohtaisiin asioihin.

Energiaillat onnistuivat erinomaisesti. Keskustelu oli vilkasta, ja saimme osallistujilta myös paljon arvokasta palautetta. Julkaisimme energiailloissa myös uuden videon, johon voit tutustua: Luotettavaa lämpöä

Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja hyvää joulua.

Marko Paasu

Energiailta 11.12.2014, 2

Energiailta 11.12.2014