e-kirjaimia kuvituskuva

Helpota elämääsi e-laskulla

Ekologinen e-lasku sujahtaa verkkopankkiisi varmasti, turvallisesti ja hyvissä ajoin. Sinun tarvitsee vain painaa nappulaa kuitatessasi laskun. Mikä parasta, paperilaskusta luopuminen vähentää kuormitusta paitsi sinun, myös luonnon näkökulmasta!

Miksi e-lasku?

  • E-lasku on turvallinen ja helppo tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja.
  • E-lasku tulee verkkopankkiisi ja voit maksaa sen milloin ja missä tahansa, kunhan käytössäsi on internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset.
  • E-laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja pysyvät tallessa.
  • E-lasku ei katoa postissa tai jää muiden postien alle.
  • Kaikki tiedot on valmiiksi täytetty, näppäilyvirheet jäävät pois.
  • Voit muuttaa maksutiliä, eräpäivää tai summaa.
  • Voit sopia pankkisi kanssa osan laskuista maksettavaksi automaattisesti, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti.
  • E-laskun käyttöönotto vähentää ympäristön kuormitusta sillä sen hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta.

Näin otat käyttöösi

Maksuttoman e-laskun saat käyttöösi verkkopankissasi. Voit tehdä e-laskuvaltuutuksen samalla, kun maksat viimeksi saamasi paperilaskun. Jatkossa riittää, että käyt hyväksymässä verkkopankkiisi saapuneen laskun. Laskut säilyvät pankin arkistossa.

Kirjaudu omaan verkkopankkiisi. Etsi sieltä kohta e-laskut ja uusi laskuttaja tai uusi valtuutus. (Eri pankkien palvelussa tämä kohta näyttää hieman erilaiselta) Viimeiseltä laskusta tarvitset asiakasnumeron sekä laskun viitenumeron. Siirrä nämä pankin palveluun ja hyväksy.
Katso tarkemmat ohjeet verkkopankistasi.

Vaihda ja voita!

Arvomme 5 kpl 100 euron S-ryhmän lahjakortteja kaikkien 1.11.2022 – 30.4.2023 e-laskuun vaihtaneiden kesken.

Arvonnan ohjeet:

Osallistuminen:

Arvontaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka tilaavat 1.11.2022- 30.4.2023 e-laskun. Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet henkilöt tai Loimua Oy:n henkilökunta.

Palkinto ja arvonta:

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan viisi 100 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan heti osallistumisajan päätyttyä.

Palkinnon lunastaminen:

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajia ei tavoiteta 15.5. mennessä, suoritetaan uusi arvonta.

Arpajaisvero:

Loimua Oy sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron. Arvonnan voittaja vastaa kaikista muista kustannuksista, jotka voivat aiheutua sen jälkeen, kun palkinto on toimitettu voittajalle.

Henkilötietojen käyttö:

Arvonnan aikana saadut henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään arvonnan suorittamisessa sekä muussa kampanjakäytössä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus ilmoittaa arvonnan voittajien nimi ja asuinpaikkakunta. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Loimua Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.