Miehet työskentelevät valvomossa.

Ammattimaista valvontaa ja huolettomuutta kiinteistöihin Loimuan Valvomopalvelulla

Lämmönjakohuone, tuo tärkeä, mutta näkymätön tila siellä kellarissa. Lämmönjakohuone on yksi talon tärkeimmistä tiloista. Sieltä käsin hoidetaan mahdollinen jäähdytys, sekä lämpö käyttöveteen ja lämmitykseen, jotka molemmat ovat olennaisessa osassa kiinteistössä viihtyvyyden kannalta. Lämpö on myös monessa teollisuusrakennuksessa olennainen osa prosessia ja sen häiriöttömyys näin ollen hyvin tärkeää.

Niin kauan, kun lämmönjakohuoneessa kaikki toimii, siellä ei juurikaan ole tarvetta käydä ja sen olemassaolo melkeinpä unohtuu. Kaukolämpöverkko itsessään on tarkasti valvottu kokonaisuus ja voimalaitoksellamme tiedetään tarkkaan, saavatko asiakkaamme oikeinlaista lämpöä kiinteistöihinsä. Poikkeavat energiankulutukset ilmoitamme asiakkaillemme nykyiselläänkin. Kuitenkaan asiakkaiden laitteissa olevia ongelmia emme välttämättä näe.

Nykypäivänä tekniikka lisääntyy ja energiaratkaisut monipuolistuvat. Esimerkiksi hybridilämmitysjärjestelmien myötä tekniset- sekä säätöongelmat ovat yleistyneet vaatien huomattavasti enemmän osaamista huoltohenkilöstöltä ja laitteistojen haltijoilta, jotta järjestelmät toimisivat optimaalisesti lisäten myös laitteiden elinkaarta.

Aika usein työssämme törmäämme asiakaskohteissa ongelmiin, jotka aiheuttavat kasvanutta energiankulutusta, lisäkustannuksia ja ylimääräistä työtä. Näitä ovat esimerkiksi lämpöpumppujen toimimattomuus, kiertovesipumppuongelmat, liian pieni jäähtyvyys ja olosuhdeongelmat. Useimmiten asiakas ei itse ole välttämättä edes tietoinen ongelman olemassaolosta.

Järjestelmien ongelmat ja epäoptimaalinen toiminta aiheuttaa edellä mainittujen lisäksi ennenaikaisia laiterikkoja.

Lämpöluotsi Valvomon seurannassa jo tuhat asuntoa


Me Loimuassa katsomme vahvasti tulevaisuuteen uusia palveluja kehittäen ja havaitsimme valvomopalvelulle selkeän tarpeen edellä mainittujen ongelmien selättämiseksi. Etävalvontaa toki on ollut pitkään, mutta Lämpöluotsi Valvomo-palvelussa on tarkkaan suunniteltu ja valvottu yhteys asiakkaan laitteista ulkomaailmaan, sekä kattava helposti laajennettava valvomojärjestelmä. Me vastaamme tämän koko ketjun tietoturvasta ja toiminnasta, jolloin asiakkaamme saa mielenrauhan. Huolehdimme, etteivät asiattomat pääse vaikuttamaan järjestelmään eikä asiakkaan tarvitse murehtia yhteyksien toimivuudesta.

Kokemuksemme mukaan mikään valvomo tai laite ei yksin ratkaise ongelmia, vaikka olisi kuinka hienostunut algoritmi taustalla.

Ongelman haussa tai optimaalisen toiminnan valvonnassa ei mikään voita alan ammattilaisen kokemusta. Tällä palvelulla tuomme meidän ammattilaisemme suoraan teidän lämmönjakohuoneisiinne.  Meillä valvonta hoidetaan aina energia-alan ammattilaisten toimesta, joita meillä riittää pitkän ja vahvan energia-alan kokemuksen ansiosta.

Katse tulevaisuudessa


Lämpöluotsi Valvomoa kehitetään jatkuvasti, ja se tullaan myös liittämään Vanajan voimalaitoksemme päävalvomoon. Tällöin palvelumme on entistäkin kattavampaa, kun asiakkaidemme lämmitystä valvotaan 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja jokaisena tuntina ammattilaisten toimesta.

Rakensimme järjestelmämme helposti laajennettavaksi, jolloin voimme tehokkaasti toteuttaa asiakkaidemme erilaiset tulevaisuuden tarpeet. Tällä hetkellä energiakulutuksien seurannan keskittäminen ja erilaiset olosuhdemittaukset tuntuvat olevan monella mielessä. Nykyaikana melkeinpä vain mielikuvitus on rajana.

Rohkeasti vain meihin yhteyttä, niin katsomme, millaisen palvelun voimme teille rakentaa saadaksenne mielenrauhaa ja helppoutta kiinteistönhallintaan.

Lisätietoja Valvomo-palvelustamme löydät: https://loimua.fi/valvomo/
Tuotepäällikkö Jani Kanninen, puh. 050 3840 058, jani.kanninen@elenia.st.generax.io