Aamukahvit oikeaan kurkkuun

Helmi-maaliskuussa kutsuimme isännöitsijöitä, huoltoliikkeiden edustajia ja muita kiinteistöalan ammattilaisia aamupalalle ja kertomaan omia ja asiakkaidensa kuulumisia ja terveisiä. Kolme aamiaistapahtumaa onnistui hienosti, ja kahvit menivät oikeaan kurkkuun, kun saimme sopivasti rakentavaa palautetta ja kiitostakin.

Me toki kerroimme myös uutisiamme, ja esimerkiksi juuri julkaistu Elenia Aina -palvelu energiankulutuksen seurantaan sai erittäin positiivisen vastaanoton. Lisäksi tapahtumissa otettiin ilolla vastaan alkuvuonna asiakkaille aloitetut maksuttomat lämmönjakohuonekatselmoinnit.

Tiedottamisemme osalta vastaanotimme palautetta ja parantamistarpeita. Tällä saralla olemme kehittäneet toimintaamme, mutta palautteiden pohjalta työmme tulee jatkumaan.

Näiden aamiaistapaamisten perusteella voidaan todeta, että tämä perinne jatkukoon. Kahvin, leivän ja hedelmän äärellä on luontevaa vaihtaa ajatuksia rennossa tunnelmassa.

Ja jos aamupaloja arvioidaan, niin Jyväskylän Pelimannitalolle erityiskiitokset maukkaista eväistä ja mukavasta miljööstä. Mutta kyllä parempi mieli tuli muuallakin.

Tero Holappa

P.S. Mikäli vielä ette ole sitä tehneet, käykäähän rekisteröitymässä Elenia Aina -palveluun: www.elenia.fi/aina